OM OS

På Paideia Skoven yder vi den støtte og omsorg, som den enkelte har behov for, med udgangspunkt i hans/hendes baggrund, vilkår og ressourcer.

Med personalets pædagogisk faglige viden og mangeårige erfaring med målgruppen, er vi specialister i, at håndterer børn og unge fra målgruppen og skabe positiv udvikling i samarbejde med den enkelte. Vi arbejder med børn og unge, som er ramt af moderate til svære udfordringer, herunder børn og unge, der er udsat for omsorgssvigt eller høj stressbelastning, børn og unge som har udadreagerende eller selvskadende adfærd.

Tilbuddet ligger i stille og rolige omgivelser i Nørre Herlev, ca. 5 km fra Hillerød centrum. Huset ligger med gåafstand fra den lokale folkeskole, et dagbehandlingstilbud for unge samt den lokale togstation og med 3 min togtur ind til Hillerød. Hillerød byder desuden på sprogskole, indkøbs- og shoppingmuligheder samt en række fritidsaktiviteter og kulturelt liv.


MISSION & VISION


Vores mission er skabe de trygge rammer, der muliggør den enkelte beboers positive udvikling. Med fokus på sunde relationer, positiv selvforståelse og skolegang arbejder vi i fællesskab med den enkelte på hans/hendes udviklingspotentialer og selvstændiggørelse.

Ved at etablere flere afdelinger, øge vores interne servicer og fortsat fokus på personalets kompetenceudvikling og specialisering, er vores vision at være landets førende socialpædagogiske tilbud for børn og unge med flygtninge- og etnisk minoritets-baggrund.


KERNEVÆRDIER


                                                                                                                                       Vores værdisæt består af vores fem kerneværdier:

EMPATI


TILLID


RUMMELIGHED


VEDHOLDENHED


PROFESSIONEL

TILGANG


Vi lytter og møder den enkelte, der hvor han/hun er.

Vi har tillid til den enkelte og tror på at tillid går forud for enhver meningsfuld relation.

Vi accepterer og respekterer alle mennesker og deres forskelligheder i og udenfor huset.

Vi er tilstede, vi er tålmodige og vi giver ikke op.

Vi arbejder professionelt med den enkelte, med hinanden og med vores samarbejdspartner.


VORES PERSONALE

Paideia Skovens personale har relevant faglig uddannelse og/eller mange års erfaring med målgruppen fra lignende tilbud, herunder erfaring med unge i krise, med misbrug eller har selvskadende adfærd, unge som lider af traumer, PTSD eller har været udsat for totur, og unge med afvigende karaktertræk, herunder identitetsforstyrrelser, ADHD og borderline.

Paideia Skovens målgruppe har komplekse udfordringer, som varierer fra individ til individ. Gennem fagligt relevante kurser og periodisk supervision med en autoriseret psykolog, stræber vi efter altid at udvikle vores pædagogiske praksis og viden indenfor relevante fagområder og i forhold til eventuelle udfordringer, der måtte opstå løbende.